Kohupiimapannkoogid toortatrajahuga

Mõnel aeglasel pühapäeva hommikul saavad pannkoogid valmis alles lõunaks. Aga põhiline on, et lõpuks ikka saavad! Parem hilja, kui et üldse poleks pannkooke. Täna tegime kohupiima-lusikapannkooke täiesti gluteenivabalt inspireerituna Gluteenivaba toidu e-poes saadaval olevast toortatrajahust. Retsept sobib ideaalselt ka nendele, kes väga suured tatrasõbrad ei ole 😉

Vaja läheb:

250 g maitsestamata kohupiima
80 g mahe toortatrajahu
2 muna
2 sl kefiiri
1 sl pruuni suhkrut
1 sl rapsiõli + veel veidi praadimiseks
1 sl vanilliekstrakti
½  tl kaneeli
½ tl soola
½ tl küpsetuspulbrit

Serveerimiseks värskeid marju ja tuhksuhkrut (või moosi / vahtrasiirupit / hapukoort).

Klopi munad keskmise suurusega kausis kergelt suhkru ja soolaga lahti. Lisa kohupiim, kefiir, rapsiõli ja vanilliekstrakt. Mõõda kaussi jahu, kaneel ja küpsetuspulber ning vispelda seni kuni kõik koostisosad on omavahel hästi segunend. Kuumuta pannil väike kogus õli ja tõsta tainas supilusikatäis haaval pannile. Prae koogid mõlemalt küljelt kuldseks ja serveeri kohe.

Bon appétit!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s